İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

25.000 KM 2016 Model Opel Mokka ! Full servis bakımlı!

Fotoğraflar yükleniyor

339.500
İlan No 226
İlan Tarihi 26 Temmuz 2022
Marka Opel
Seri Mokka
Model 1.4
Yıl 2016
Kilometre 25000
Vites Otomatik
Yakıt Benzin
Çekiş 4x2 (Önden Çekişli)
Motor hacmi 1401 - 1600 cm3
Renk Beyaz
Plaka & Uyruk Türkiye (TR) Plakalı
Garanti Evet
Krediye uygun Evet
Kimden Sahibinden
Takas Hayır

Aracin 2. Sahibiyiz. Cok az kullanildi. Yeni kokusu hala uzerinde . Aracta boyanmış veya değişen parça var. Hasar kaydı ve  Boyalı değişen parça bilgisi ilanda mevcuttur. Aracın tüm bakım ve tamirleri yetkili Opel servisinde yapılmıştır. Araç sıfıra yakın temizliktedir . 25.000 km dedir. (Aktif kullanıldığından km değişebilir)  -38700tl -9600tl- 2250tl olarak . Toplam 3 tramer kaydı var , hepsi yetkili opel mez oto servisinde yapildi - Araç kamyon sıkıştırması sonucu kaldırıma çıktı. Tretuara temas anında airbagler açıldı . Başka hiçbir araçla çarpışma yoktur. Aracın kaza sonrası fotoları mevcut ana direkler şasi kısmı ve diğer kaporta hiçbir hasar görmedi sadece sol ön çamurluk ve ön tampon altı değişti ve boyandı. Ön tampon sis farları da orjinalleriyle değişmiştir.

Sahibinden ve az km ve temiz kullanılmış olmak şartıyla Volkswagen Audi Opel grubundan 2017 -2018 model Suv veya Sedan DİZEL / OTOMATİK bir araçla takas olabilir. Haricinde teklifte bulunmayınız. 

 
Lütfen çek senet pazarlik teklif etmeyiniz, ilanda herşey yazılı.Arac fiyati zaten uygun tutulmustur . Takas için fiyat farklı olacaktır. Sadece ciddi alıcıysanız mesaj gönderiniz.  Teşekkürler . 

Benzer ilan bulunamadı
Yorumlar
290 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

Satıcıyla yüz yüze görüşmeden kesinlikle para göndermeyin.

Aracı görmeden kapora için para gönderilmesi taleplerini kabul etmeyin.

Tanımadığınız kişilere TC kimlik numarası ve cep telefonu numaraları kullanılarak yapılabilen para transferlerini gerçekleştirmeyin.

Para ödemesi ile ürün teslimini (araç devir işlemini) aynı anda yapın

Reklam Alanı